Zomerclubdag NVRC 2021 zal geen doorgang hebben

Het bestuur heeft afgelopen weekend het moeilijke besluit genomen de zomerclubdag geen doorgang te laten vinden.Lang hebben wij in dubio gezeten. Steeds meer mensen worden er gevaccineerd, de besmettingen dalen en er mag steeds meer.Echter de versoepelingen zijn nog niet van die aard dat de teugels los kunnen. Wij moeten o.a. nog steeds de 1.5 meter in acht nemen.

We zien dat de zomerclubdag van de NVRC erg geliefd is, we hadden dit jaar dan ook weer een grote opgave van deelnemers.Dit is één van de redenen om de zomerclubdag af te gelasten.  Wij kunnen onmogelijk met 45 personen, op een thuislocatie (in de hoedanigheid zoals andere jaren) met de nodige maatregelen in acht te nemen een dergelijke dag organiseren.  Samen konijn kijken, hokbezoek, lunch en BBQ , ongemerkt trekt iedereen toch naar elkaar toe.
Je ziet het in de dagelijkse dingen ook. Omdat er uit alle winstreken mensen aanwezig zijn, waaronder die zich niet zullen vaccineren, nog in de wacht staan voor een vaccinatie of een verhoogd risico dragen, heeft ons doen besluiten, geen risico’s te nemen. Wij vinden het erg jammer, maar vinden het niet verantwoord.

Wij hopen dat wij volgend jaar weer een mooie dag mogen organiseren!  Noteert u het alvast in de agenda?! De eerste zaterdag van juli in 2022!!!  

Het bestuur zal zich de komende tijd inzetten voor een mooie fokkersdag!
Vorig jaar heeft u allen laten zien dat we in een dergelijke ruimte een veilige fokkersdag kunnen neerzetten!
Eind juli/ begin augustus ontvangt u van ons weer het clubblad met de mogelijkheid tot inschrijven.

Namens het bestuur wens ik u een fijne en vooral een gezonde zomer toe!
Pas de komende dagen extra goed op uw dieren er worden een aantal warme dagen verwacht.