Ereprijzen

Ereprijzen:
De Nationale Vlaamse Reuzen Club (N.V.R.C.) is een speciaal club met als doel het verbeteren en in stand houden van de Vlaamse Reus. Ter bevordering van de kwaliteit en de bevestiging van de behaalde predikaten looft zij ereprijzen uit op alle Nationale-, Open-, Provinciale-, en Openvereniging tentoonstellingen.
De N.V.R.C. stelt op diverse tentoonstellingen in den lande prijzen c.q. bekers ter beschikking van de tentoonstelling houdende organisatie voor de mooiste Vlaamse Reus op de betreffende
show.
Dit wordt al meer dan 25 jaar gedaan en wij, als club merken dat de tentoonstelling houdende organisaties dit nog steeds op prijs stellen. Om alle prijzen die er in het verleden zijn uitgezet hier te gaan noemen zou te ver gaan. Voor degene onder u die geïnteresseerd zijn welke prijzen er op dit moment uitgezet worden verwijzen wij u graag naar de F.K. Almanak, waar vermeld staat wat er allemaal te winnen is voor de mooiste Vlaamse Reuzen, of kijk naar de vermelding verder op deze pagina.
Er zijn een aantal bekers te winnen, vernoemd naar personen die zich voor de Vlaamse Reuzen club in het verleden verdienstelijk hebben gemaakt. Het moet voor de fokkers een eer zijn, één van de onderstaande bekers te winnen voor de mooiste Vlaamse Reus van de show.
Dit zijn de volgende bekers:
– De van der Lans beker te winnen op de Speciaalclubtentoonstelling in
  Veenendaal voor de beste van de speciale kleuren,
– De K. Steenhuis beker te winnen op de Noordshow te Assen
– De C. Schouten beker te winnen op de Speciaalclubtentoonstelling in
 Veenendaal voor de beste van de speciale kleuren,
– De J.A.C. Klaassen beker te winnen op de Noordshow te Assen
  voor de beste van de speciale kleuren,
– De F.C. van Tilburg beker te winnen op de provinciale tentoonstelling
  van Gelderland te Bemmel,
– De J. Westendorp beker te winnen op de Oneto te Enschede.
Het ereprijzenschema 2018 vindt u terug in de Almanak 2018-2018TT_Almanak_2018 NVRC